2012. január 28., szombat

Belcando Finest Light 4kg-csak természetes anyagok - Jelenlegi ára: 5 400 Ft


Az ár 4 kg-os kiszerelésre vonatkozik.
Etesse Ön is ezzel a kiváló minőségű, egyedülállóan magas fehérjetartalmútáppal kedvencét!
BELCANDO FINEST LIGHT szuper prémium kutyaeledel 
Kifejlett, túlsúlyos vagy idősebb kis- és közepes testű kutyafajták számára. Finom, laktató és egészséges, köszönhetően a válogatott nyersanyagoknak. Az ízletes kacsahús és máj meghozza a kutya étvágyát. Az egészséges zab elősegíti a teltségérzetet és gazdag létfontosságú zsírsavakban, úgy mint a zsályamag, amely a kiváló emésztésről gondoskodik. A csökkentett fehérje- és zsírtartalomnak köszönhetően a BELCANDO FINEST LIGHT az alacsony aktivitású és idős kutyák számára különösen ajánlott. Magas rosttartalma segít a testsúly megtartásában vagy csökkentésében miközben a kutya jóllakott. A foszfor és nátrium tartalom csökkentése tehermentesíti a veséket.  
Létfontosságú összetevők:  
- ProVital: Erősíti a kutya ellenálló képességét természetes élesztőből származó sejtfal összetevőknek (beta-glucane) köszönhetően.  
Minőségi osztály:  
Szuper prémium (nem tartalmaz vágási hulladékot, szóját, mesterséges ízesítőt, színező anyagot, sem tartósítószert, búzát, kukoricát és tejterméket sem) 
Etetési javaslat:  
Szobahőmérsékleten, a zsák oldalán található táblázatnak megfelelő adagban etethető! Mindig álljon a kutya rendelkezésére friss ivóvíz!



Jelenlegi ára: 5 400 Ft

Az aukció vége: 2012-02-15 00:00
. Belcando Finest Light 4kg-csak természetes anyagok - Jelenlegi ára: 5 400 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése