2011. június 24., péntek

Botoceutical ránctalanító szérum 25ml AKCIÓ - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

Botoceutical szérum 25ml
 
Biotechnológiai ránctalanító szérum
 
A bőr öregedésének legszembetűnőbb jelei az arcon keletkező ráncok. Testünk öregedése természetes folyamat, amelyet fiziológiai, szövettani és biokémiai változások idéznek elő. A bőrre negatívan hat a külső környezet is.
A Botoceutical biotechnológiai ránctalanító szérum a napi átlagos 15 000 mimikai arckifejezés és mozgás után láthatóan megnyugtatja és feszesebbé teszi az arcbőrt. A szérum előnye, hogy a kötőszövet megsértése nélkül alkalmazható, tehát nincs szükség injekciós beavatkozásra.
A termék használata által az arcbőr feszessé válik, a ráncok kisimulnak. A felsorolt pozitív hatásai miatt a bőrápoló termékek legmagasabb kategóriájába a – cosmeceuticalok csoportjába – tartozik. A hatás laboratóriumi eredmények által bizonyított, a tesztek során a konfokális lézermikroszkópia a ráncok 62, 8%-os csökkenését mutatta ki. A botoceutical három peptid kombinációját tartalmazza. A termék férfiak és nők számára egyaránt hatásos és alkalmazható. A Botoceutical biotechnológiai ránctalanító szérum a botulotoxin biztonságosabb, kevésbé költséges és gyengédebb alternatívája, amely a ráncképződés ugyanazon folyamatait befolyásolja, csak más módon.
 
feltűnően csökkenti a mimikai ráncokat és lágyítja az arc kontúrjait
összetételét tekintve egyedülálló, máshol nem található
a három legtökéletesebb peptid kombinációja
a hatás már néhány nap után látható
a tesztelt személyeknél a ráncok 62, 8%- kal
csökkentek
ujjunk segítségével ráncról ráncra haladva
masszírozzuk a bőrünkbe
Jellemzés
Miért is öregszik bőrünk? A bőr öregedése a ráncképződéssel kapcsolatos. A ráncok folyamatos
elmélyülése elsősorban a következő tényezőktől függ: gravitációs erő, a bőrre nehezedő nyomás (pl. alvás közben), izomaktivitás. Az emberi arc naponta 15 000 mimikai arckifejezést végez.
A ráncok legtöbbször az erős izomösszehúzódások miatt keletkeznek. A bőr az ismételt összehúzódások helyén ráncolódik, a ráncok mélyülnek.
A neurofiziológiai és bőrgyógyászati kutatások kimutatták, hogy az izomszövetek nem kívánt összehúzódásai befolyásolhatók.
A botulotoxin bőrbe való injekciózása meggátolja az impulzus átjutását az idegrostból az izomba, ez az izmok ellazulásához vezet, és a ráncok kisimulnak.
Ennek a korrekciós bőrgyógyászati eljárásnak több akadálya is van. A beavatkozást szakorvosnak kell elvégeznie, a kezelés fájdalommal jár, és bizonyos időközönként meg kell ismételni.
Forradalmian új lépést jelentett a peptid alapú anyagok felfedezése, amelyek a botulotoxinhoz hasonlóan az izomszövet ellazulását eredményezik.
Hatékonyan fejtik ki hatásukat az érintett területen.
Ezen ismeretek alapján került kifejlesztésre az új Botoceutical szérum.
A hatóanyagoknak-a peptideknek- köszönhetően a már meglévő ráncok csökkennek, rendszeres használatával pedig megelőzhető az újabb ráncok kialakulása.
A termék férfiak és nők számárá egyaránt hatásos és alkalmazható.
A Botoceutical  szérum a botulotoxin injekcióknak egy biztonságosabb, gyengédebb, kevésbé költséges, de ugyanakkor hatásosabb változata.
A ráncképződés ugyanazon folyamatait befolyásolja a kötőszövet megsértése és injekciók nélkül.
A felsorolt pozitív hatásai miatt a bőrápoló termékek legmagasabb – kosmeceutical - kategóriájába sorolható.
 
Leírás:
A  Botoceutical ránctalanító szérum használata mérföldkő  a ráncok elleni küzdelemben, elsősorban az arcápolás területén.
A  Botoceutical ránctalanító szérum használata mérföldkő  a ráncok elleni küzdelemben, elsősorban az arcápolás területén.
Az arc természetes öregedési folyamatán túl, az arc mimikai mozgása és a külső környezeti hatás által keletkező ráncok elleni küzdelem már nem megoldhatatlan probléma. Bebizonyosodott, hogy a ráncképződés befolyásolható és a már kialakult ráncok is enyhíthetőek, vagy akár megszüntethetőek.
A ráncok elsősorban a mimika és az ismételt arcmozgások miatt alakulnak ki. Ráncok képződhetnek  ha mosolygunk, ha ráncoljuk homlokunkat,   ha nevetünk és sírunk. Gyakori arcmozgások történnek alvás közben is. Egy idő után kialakul a jellegzetes szemöldökvonal, a homlokredő, a nevető és a száj körüli ráncok, a szem körül pedig szarkalábak keletkeznek.
A bőrmegfeszítés és az izomösszehúzódás folyamata egy lágy neutrotransmitáns folyamattól függ, amelyet SNARE komplexnek neveznek.
A SNARE komplexet 3 protein (snap 25, vamp és syntaxin) alkotja, amelynek következtében az idegsejtek véghez tudják vinni az exocitózist. Az exocitózis az idegsejt pályáján keresztül kémiai anyagot szabadít fel, amely előidézi az izomösszehúzódást.
Ha az exocitózist meggátoljuk vagy megszakítjuk, az izomösszehúzódás mérséklődik vagy leáll, ezáltal a már kialakult ráncok enyhülnek,   újak pedig nem keletkeznek.
A Botoceutical ránctalanító szérum az első olyan készítmény, amely a három legtökéletesebb peptid különleges kombinációja. A peptidek mindegyike megszakítja a SNARE komplex-et, amely a ráncok kialakulásáért felel.
A Botoceutical ránctalanító szérum 6%-os pentapeptidet, 10%-os acetyl hexapeptidet  és 5%-os heptapeptidet  tartalmaz.
A hatóanyagok ezen egyedülálló kombinációját elsőként a svájci Herb-Pharma AG társaság fejlesztette ki és alkalmazza termékeiben. A peptidek mindegyike más módon bontja fel a SNARE komplexet, de az eredmények hasonlóak, és kiegészítik egymást.
A Botoceutical ránctalanító szérum pentapeptidet is tartalmaz, amely a preszinaptikus idegsejt környezetében rövidebb idő alatt fejti ki a hatását, mint a hexapeptid és a heptapeptid.
Az arcizom-összehúzódások tompításának és gyengítésének eredménye, hogy a a ráncok kisimulnak, a ráncképződés csökken és a bőr láthatóan fiatalabbnak tűnik.
A Botoceutical ránctalanító szérum a ráncképződés megelőzésében és a mély ráncok eltávolításában forradalmi változást jelenthet. Használatával azonnali eredményt érhetünk el. A tesztetelés során – rövid időn belül – látható javulás történt, a tesztet végző személyek véleménye szerint a bőr minőségi javulása gyorsan bekövetkezett és az arcbőr feszessé vált.
A három legtökéletesebb peptid egyesítésével kifejlesztett szérum alkalmazásával, – amely gátolja a ráncok kialakulását és a bőr öregedését – a Herb-Pharma AG  követi a bőrgyógyászati kutatások legújabb eredményeit.
A forradalmi Botoceutical ránctalanító szérum segítségével biztonságosan és hatékonyan csökkenthető az arcon található összes makacs és nehezen eltávolítható ránc.
Az intenzív felszívódás és a hatékonyság által a Botoceutical ránctalanító szérum megteremti a bőr alkotórészeinek tökéletes egyensúlyát. A felsorolt pozitív hatásai miatt a bőrápoló termékek legmagasabb – kosmeceutical – kategóriájába sorolható.
 
Használat és adagolás:
Csavarjuk le az üveg tetejét. A tetőn található pumpa lassú lenyomásával, majd ismételt meglazításával szippantsunk a pipettába kellő mennyiségű szérumot.
A pumpa gyengéd megnyomásával a szérum mennyiségét adagolni tudjuk.
Vigyázat! A pumpa gyors lenyomásával a pipettába levegőbuborék kerülhet, amely nehezíti a további munkát.
Fontos, hogy a szérumot csak tiszta és száraz bőrfelületre alkalmazzuk.
A Botoceutical ránctalanító szérumot vigyük fel a mutatóujjra, majd ujjunk segítségével, ráncról-ráncra haladva masszírozzuk mélyen a bőrünkbe.
Arcunkon a száj körüli ráncokkal kezdjük, majd az orr körül felfelé haladva folytassuk egészen a szemöldökig. A folyamatot ismételjük meg a szem környékén és a homlokon is.
Használat után várjunk kb. 10 percet, majd folytassuk arcunk ápolását az eddig megszokott módon, a már meglévő kozmetikai szereink használatával.
A hatékonyságot szemléltető képek: bal oldalt a használat előtt, jobb oldalt a  Botoceutical szérum szemkörnyéki táskákra és ödémákra valamint a  Botoceutical ránctalanító szérum együttes használata 60 nap után.
A látható hatás érdekében, használjuk a Botoceutical ránctalanító szérumot a lágy kontúrokra és a ráncokra legalább 30 napon keresztül naponta kétszer (reggel és este),   majd naponta egyszer, hogy megőrizzük bőrünk fiatalságát.
A Botoceutical szérum hatása fokozatos, kumulatív és reverzibilis.
A Botoceutical ránctalanító szérum használatának befejeztét követő 2-6 hónap után bőrünk visszakapja eredeti állapotát
 
Figyelmeztetés:
A termék minden bőrtípusra alkalmazható. A Botoceutical ránctalanító szérumot használat előtt kis bőrfelületen próbáljuk ki, majd várjunk legalább 24 órát. Ha túlérzékenységet vagy irritációt észlel, hagyja abba használatát.
Szembe ne kerüljön!  Ha a termék szembe kerül, bő vízzel öblítse le és törölje szemét szárazra.
Csak külső használatra!
Tárolás: 30 oC alatt.
 
Összetétel:
Aqua, Glycerin, Panthenol, Propylen Glycol, Polysorbate 20, Acetyl Hexapeptide-3, Pentapeptide-3, Acetyl Glutamyl Hexapeptide-1, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Retinyl Acetate, Carbomer, Phenoxyethanol, Methyl-, Propylparaben, Imidazolidinyl Urea, Triethanolamine, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hexylcinnamal, Limonene, Linalool, Lilial, Parfum.


Jelenlegi ára: 9 900 Ft

Az aukció vége: 2011-07-04 17:14
. Botoceutical ránctalanító szérum 25ml AKCIÓ - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése